Implant dentar București

Soluția pentru redefinirea completă a zâmbetului

Inserarea unui implant dentar București poate părea la prima vedere o adevărată provocare.

Majoritatea pacienților evită să recurgă la servicii de implantologie pentru că se tem de complexitatea întregului proces. Totuși, la PrimeDent utilizăm tehnici speciale de tratare și echipamente de ultimă generație, ceea ce ne ajută să definim excelența, indiferent de caz. Oferim soluții personalizate, ceea ce ne va ajuta să obținem rezultate excelente în doar câteva ședințe.

Totuși, care sunt principalele cauze ale căderii dinților? Ei bine, igiena orală realizată necorespunzător favorizează acumularea plăcii bacteriene, ceea ce cauzează mai apoi numeroase probleme:

pacienta-implant-dentar
medic-stomatolog-bucuresti-implant-dentar

Care sunt etapele de inserare a unui implant dentar?

În ciuda percepției generale, integrarea unui implant dentar București în structura osoasă nu prezintă senzații de durere sau disconfort. Tratamentul efectuat la Prime Dent este realizat de specialiști în implantologie, ceea ce îl transformă într-o alternativă 100% sigură.

Există 3 etape pe care le urmăm cu atenție pentru a obține rezultatele dorite:

Una dintre cele mai importante activități. Medicul stomatolog analizează caracteristicile cavității orale cu ajutorul tehnicilor radiologice profesionale. Zona din care s-a desprins dintele este investigată cu atenție, tocmai pentru a prescrie soluțiile ideale de tratare. De asemenea, medicul adresează întrebări pacientului în ceea ce privește starea de sănătate și eventuale intervenții pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Pe baza răspunsurilor primite din partea pacientului, specialistul realizează un plan de tratament personalizat. De asemenea, îi oferă informații despre tehnicile de implantare, dar și despre caracteristicile implanturilor utilizate în clinica stomatologică.

Etapa se va realiza sub anestezie locală, ceea ce nu va cauza pacientului disconfort în timpul realizării activităților. Imediat ce anestezicul și-a făcut efectul se trece la faza de integrare a implantului propriu-zis, primul element din structura unui implant dentar București. Medicul stomatolog recomandă pacientului diverse medicamente, care au rolul de a calma zona și de a stopa eventualele erupții. Următoarele 3-6 luni sunt dedicate exclusiv procesului de osteointegrare. Timpul este alocat pentru integrarea în profunzime a implantului, dar și pentru realizarea unor controale periodice. Medicul va monitoriza cu atenție zona și va modifica activitățile în consecință. La Prime Dent utilizăm materiale biocompatibile, care garantează succesul, indiferent de situație.

Mai apoi, se integrează bontul protetic și coroana dentară, ultimele două elemente ale implantului. După încheierea etapelor, pacientul va fi nevoit să revină constant în cabinetul stomatologic pentru controale de rutină. Prevenția este elementul cheie care stă la baza experiențelor plăcute. De asemenea, periajul profesional și întreținerea unei igiene orale adecvate sunt mai mult decât necesare. În caz contrar, pot apărea complicații în zona în care s-a realizat implantarea, ceea ce pot duce la refacerea completă a procesului.

Care sunt avantajele unui implant dentar realizat în clinica noastră?

Prime Dent este locul în care îți vei defini un zâmbet perfect, lipsit de imperfecțiuni sau probleme dentare. Dacă optezi pentru un implant dentar realizat în clinica noastră vei avea parte de o gamă diversificată de avantaje:

01.

Sunt alternative rezistente

Utilizăm doar materiale de calitate superioară, recunoscute pentru caracteristicile durabile excelente. Imediat după vindecarea completă a zonei vei putea reveni la meniul preferat. Implanturile rezistă cu succes în fața șocurilor diverse. Totuși, este important să aloci o atenție deosebită procesului de întreținere. Nu consuma alimente care au o consistență prea dură.

02.

Oferă confort și siguranță

Implanturile sunt realizate din titan, o variantă care elimină din start posibilitatea dezvoltării iritațiilor în zona în care a fost efectuată intervenția. Funcțiile masticatorii vor fi restabilite cu succes și nu vei resimți disconfort în timpul vorbirii. Comparativ cu alternativele protetice mobile, cuvintele vor fi articulate corect, fără a fi necesare eforturi multiple.

03.

Prezintă o estetică impecabilă

Pe lângă funcționalitatea deosebită, implanturile oferă și un aspect estetic armonios. Se păstrează cu succes vitalitatea naturală a dinților, tocmai de aceea nu trebuie să îți faci griji că va observa cineva implantul. Totul este aliniat perfect, pentru a definitiva un tot unitar desăvârșit.

echipa-implantologie-dentara-bucuresti

Suntem gata să definim împreună perfecțiunea în materie de implantologie

Dacă vrei să te bucuri de experiențe unice alege cu încredere serviciile profesionale de implantologie realizate într-un cabinet dentar! La PrimeDent îți garantăm integrarea cu ușurință a implanturilor și definitivarea unui zâmbet fără cusur. Utilizăm tehnologii moderne și modalități de lucru adaptate în funcție de nevoile pacientului.

Încă mai stai pe gânduri? Hai să discutăm mai multe!

Sună acum

0767 007 787

str. Mihai Eminescu nr.98, București

Te așteptăm cu drag!