Servicii

Toate nevoile tale dentare într-un singur loc

Chirurgie orală

Chirurgia dentară se referă la un ansamblu de tratamente care presupun repararea și realizarea unor corecții la nivelul dinților, gingiilor și oaselor maxilare printr-o intervenție chirurgicală.

Implantologie

Implanturile dentare realizate de Prime Dent se integrează rapid în osul maxilar și redau  întocmai naturalețea dinților vecini. Suntem aici să definitivăm zâmbetul la care ai visat dintotdeauna.

Odontoterapie

Efectele cariilor dentare vor fi stopate cu succes. Medicul stomatolog va localiza afecțiunea și va stabili etapele potrivite de tratare. 

Estetică dentară

În doar câteva ședințe, vei căpăta un zâmbet strălucitor și sănătos. Materialele utilizate pentru realizarea fațetelor dentare sunt rezistente și durabile.

Protetică dentară

Ai la dispoziție o gamă diversificată de opțiuni. Înainte de a stabili varianta potrivită, pacientul va efectua teste și verificări diverse.

Ortodonție

Anomaliile dentare vor fi rezolvate rapid cu ajutorul tratamentelor ortodontice. Aparatele dentare vor fi personalizate după caz pentru un plus de confort și siguranță.

Endodonție

Tratamentul endodontic (cunoscut și ca „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare, care tratează „interiorul dintelui”.

Pedodonție

Medicii stomatologi vor supraveghea cu atenție procesul de erupere al primilor dinți și dezvoltarea plăcii bacteriene. În plus, micuții vor primi sfaturi prețioase despre igienizarea corectă a dinților.

Parodontologie

Se vor demara toate activitățile pentru a stopa evoluția afecțiunilor parodontale. Respirația urât mirositoare, gingiile inflamate sau mobilitatea dinților nu vor mai reprezenta motive de îngrijorare.

Rezervă-ți o programare acum

Încă mai stai pe gânduri? Alege-i pe cei mai buni în domeniul stomatologiei și bucură-te de calitate la cele mai înalte standarde!

Stabilește ora și data potrivite și rezervă-ți acum locul!