Despre noi

clinica-dentara-brasov

Definim excelența în domeniul stomatologiei

Povestea noastră a început din pasiune pentru lucrurile bine făcute. Echipa Prime Dent este formată din 6 medici stomatologi, specializați în tratarea celor mai complexe cazuri medicale.

Stabilim de la început planuri de tratament personalizate, adaptate la nevoile și așteptările fiecărui pacient în parte. Mediul de lucru este unul plăcut, relaxat și prietenos, indiferent de gradul de dificultate al intervenției dentare. Ne place să generăm zâmbete strălucitoare, care emană încredere și sinceritate.

Munca noastră este influențată de valori și principii sănătoase

01.

Compasiune

Confortul pacienților este cela care primează pentru noi. Comunicăm deschis și oferim sprijin ori de câte ori este necesar.

02.

Progres

Suntem deschiși noilor experiențe și alocăm o atenție specială învățării continue. Adaptăm tehnicile de lucru la standarde internaționale.

03.

Respect

Fie că este vorba de pacienți sau colegi, fiecare este tratat așa cum se cuvine la Prime Dent. Ascultăm cu atenție feedback-ul primit și acționăm în consecință.

04.

Curaj

În cazurile complexe, curajul este cel care influențează reușitele. Știm de fiecare dată care este cea mai bună alegere pe care o putem face.

Ce spun pacienții noștri

Medici profesioniști, echipamente moderne și tehnici de lucru nedureroase. Voi reveni cu drag în cabinetul Prime Dent.
Irina Petrescu
Credeam că nu îmi voi putea recăpăta niciodată zâmbetul natural. Serviciile de implantologie de la Prime Dent mi-au oferit șansa de a zâmbi din nou.
Andreea Farcaș
La Prime Dent am scăpat de o carie supărătoare în doar o ședință! Rapiditate și eficiență la cele mai înalte standarde!
Cristian Mareș
Experiența cu echipa Prime Dent a fost extraordinară. Serviciile de estetică dentară m-au ajutat să îmi recapăt încrederea în forțele proprii.
Maria Popescu
Pe lângă profesionalismul echipei, m-au impresionat echipamentele utilizate. Nu am resimțit niciun fel de durere sau disconfort în timpul tratamentului.
Marius Dumitru
Aveam multe frici înainte să pășesc în cabinetul Prime Dent. Însă, medicii de aici sunt calzi și prietenoși. Recomand cu drag!
Ioana Lascăr
Sună acum

0767 007 787

str. Mihai Eminescu, nr. 98, București

Te așteptăm cu drag!